Skip to content
jin jang

Kurz I. stupně pro začínající Děčín, 26. – 27. listopadu 2022

KDO: Martin Kadlec

KDY: 26. – 27. listopadu 2022, SO + NE 9:30 – 17:00 hod.

KDE: Amida – Centrum duševního zdraví , Pivovarská 9/38, Děčín 

 

INFORMACE a PŘIHLÁŠENÍ: je třeba se přihlásit přes formulář na webu www.cchikung-cviceni.cz nebo napsat na e-mail ZY.QIGONG.CL@gmail.comNa základě této nezávazné přihlášky získáte bližší informace o kurzu, ceně a systému slev.

Absolvovat kurz I. st. u kvalifikovaného lektora je nejlepší způsob, jak začít cvičit qigong. Účastníci se naučí vnímat energii, skutečně efektivně ji nabírat, zlepšovat její kvalitu a rozvádět ji po těle. Cílem I. stupně je především dokonalé uvolnění těla i mysli a získání dobrého zdraví, vitality a dlouhověkosti. Na kurzu se pracuje kromě těla také s myslí a především s energií (qi). Aktivují se proto specifická centra a energetické dráhy a je vyučována také jednoduchá práce s „obrazy mysli“, které jsou klíčem k našemu tělu, energii a duši. Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky bez jakýchkoliv zkušeností. Každý se může na kurzu naučit energii vnímat a pracovat s ní ve prospěch zdraví a osobního rozvoje. Lektor má schopnost předávat energii a informace celé skupině i jednotlivcům pro co nejefektivnější výuku. Cvičení není fyzicky náročné. Mnoho cviků lze prakticky nepozorovaně provádět i během pracovního dne.

Září-červen probíhají v České Lípě pravidelná klubová cvičení systému Zhong Yuan Qigong, pod vedením instruktora Martina Kadlece. Je možné si zde cvičení vyzkoušet a dále pokračovat ve cvičení i po kurzu, což je velká výhoda, neboť cvičení ve skupině motivuje, je silnější a pomáhá rychlejšímu pokroku.

Sdílet tento příspěvek

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email