Skip to content
Kochlik-Petr-kamen-reka-posed-les

PRAVIDELNÉ CVIČENÍ ZY QIGONG S PETREM

Potřebujete pravidelnou motivaci ke cvičení? Společně si zacvičit, osvěžit si cviky z kurzu, ujasnit si způsob jejich provádění, využít sílu skupiny, dovídat se nové věci a jít stále dál? Být v kontaktu?

Potřebujete pravidelnou motivaci ke cvičení? Společně si zacvičit, osvěžit si cviky z kurzu, ujasnit si způsob jejich provádění, využít sílu skupiny, dovídat se nové věci a jít stále dál? Být v kontaktu? Pro vás všechny je určen program „ZY QIGONG S PETREM“. A… ano, energie funguje i na dálku…:-).

CO: Program zahrnuje:

– pravidelné online cvičení 1x týdněPo letních prázdninách opět začneme v úterý 7.9.2021. Podrobnosti včas zde a v newsletteru.

– dostanete emailem neveřejný záznam z každého cvičení pro shlédnutí v čase, který vám vyhovuje

– možnost členství ve skupině „ZY QIGONG S PETREM“ na WhatsApp, kde jsou sdíleny aktuální informace a odkazy na videa. Tato skupina je úzce zaměřena na ZY Qigong a společnou praxi qigongu.

KDY: Od 7.9.2021 budeme pokračovat každé úterý hodina bude upřesněna (zřejmě 19:00 – 20:30 hod). Připojit se k nám můžete kdykoli. 

KDE: Kdekoli se připojíte online prostřednictvím aplikace zoom (link ke stažení zdarma zašlu).

KURZOVNÉ: 1000 Kč za čtvrt roku, aktuálně září-listopad 2021 (13 setkání). I v průběhu čtvrtletního předplatného období se lze připojit.

PŘIHLÁŠENÍ: Nezávazně na mém emailu zy-qigong@email.cz nebo vyplněním přihlášky na webu níže. Závazně přihlášeným pak zašlu link pro připojení se k výuce a do chatu na WhatsAppu.

Více zde: https://www.zy-qigong.cz/news/pravidelne-cviceni-zy-qigong-s-petrem1/

Sdílet tento příspěvek

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email